Un cunoscut ofițer de poliție din Slatina, abia ieșit la pensie, a fost găsit MORT în casă. Este INCREDIBIL cum l-au găsit pompierii, care au spart ușa locuinței!/ FOTO

Un cunoscut ofițer de poliție, ieșit la pensie în urmă cu doi ani de la Școala de Poliție Slatina, unde a predat mulți ani, după ce, la începuturile carierei sale, a lucrat la cercetări penale, a fost găsit fără suflare, joi, în locuința sa din Slatina. Pompierii care au spart ușa l-au găsit mort în fotoliu, în poziția șezut. Cauza morții este un infarct miocardic fatal. Ofițerul avea doar 58 de ani.

Este vorba despre comisarul șef Dorin Gulin, cunoscut nu doar în mediul militar, ci și în cel al culturii locale, el fiind un împătimit și avizat cititor de literatură și prieten cu generațiile mai vechi de artiști slătineni.

Alerta că ceva s-a întâmplat cu el au dat-o copiii, cărora părintele nu le mai răspundea la telefon. Au fost anunțați pompierii, care au spart ușa. Dorin Gulin stătea nemișcat în fotoliu, în fața televizorului, cu capul lăsat pe o parte, ca și cum ar fi adormit.

Până să plece dintre noi, Dorin Gulin a fost marcat de două evenimente tragice, respectiv de moartea mamei sale și de moartea soției, survenită în urmă cu doi ani. Rămas singur, el a intrat într-o cruntă deznădejde care a și grăbit, probabil, plecarea sa la cele veșnice.

Dorin Gulin împlinise recent, pe 11 iulie, 58 de ani. El era nu doar tată, ci și bunic, având nepoți de la ambii copii, băiat și fată.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 28 iulie, în localitatea Comani (Drăgănești-Olt), la orele prânzului.

Foștii săi colegi de la Centrul de formare și perfecționare a agenților de poliție „Nicolae Golescu” Slatina se vor afla printre cei care îl vor conduce pe ultimul drum. Dumnezeu să-l odihnească!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here