Cazuri de șoferi băuți la volan pe bandă rulantă în Olt. Un bucureștean, cu alcoolemie de 0,67 mg/l

Nici o zi fără șoferi beți la volan în Olt. Polițiștii au descoperit noi cazuri weekend-ul trecut pe șoselele județului.

Polițiștii din Caracal au depistat, sâmbătă, pe strada Iancu Jianu din localitate, un bărbat de 37 ani, din comuna Stoenești, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un caz similar a fost depistat de oamenii legii în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul Județean 642, pe raza localității Gostavățu, unde a fost depistat un bărbat de 29 ani, din comuna Tia Mare, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, pe strada Gheorghe Magheru din Caracal, oamenii legii au oprit un autoturism condus un bărbat de 35 ani, din municipiul București, pentru un control de rutină. La testul cu aparatul alcooltest, polițiștii au descoperit că șoferul avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prev. şi ped. de art. 336 din Codul Penal.

În toate cazurile au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here