Slatina sub ape: Străzi transformate în râuri și curți inundate/ Pompierii au intervenit toată noaptea/ Imagini de COȘMAR

Ploaia căzută marți seară în cantități mari, de 60 de litri pe metrul pătrat, în Slatina a făcut imposibilă preluarea apei de către sistemele de canalizare, care nu au făcut față, transformând străzile în adevărate râuri și inundând mai multe gospodării și sediul Registrului Comerțului. Inundații au fost și în localitatea Milcov Vale, unde pârâul Urlătoarea și-a ieșit din matcă. Pompierii au acționat toată noaptea pentru asanarea apei din curțile oamenilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, miercuri dimineață pompierii încă intervin în Slatina, pentru asanarea apei dintr-o gospodărie de pe strada Canal Sopot.

„Pe parcursul nopții au fost finalizate misiunile de asanare din Milcov Vale și Slatina, iar în acest moment se mai acționează pe strada Canal Sopot, la o adresă, este o gospodărie afectată, în zona cea mai joasă, unde se acumulează apă și de la celelalte gospodării și există pericolul să fie afectată locuința”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Militarii au intervenit cu pompe, încă de marți seară, în mai multe curți de pe străzile Plevnei, Banului și Cuza Vodă din Slatina.

De asemenea, militarii au intervenit și la sediul Registrului Comerțului, pentru asanarea apei dintr-o încăpere.

S-a acționat și pe strada Canal Sopot, unde mai multe curți au fost inundate, dar și pe străzile Grădiște și Tudor Vladimirescu.

La datorie s-au aflat, în mai multe zone luate pe sus de ape, și angajații Companiei de Apă Olt SA.

Sursa imagini: ISU și Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here