Turneu de fotbal în memoria regretatului liberal Costel Moisescu/ FOTO

PNL Scornicești a organizat, în aceste zile, prima ediție a turneului de fotbal ce poartă numele regretatului Costel Moisescu, fost președinte al PNL Olt.

Câștigătoarea competiției „Cupa Costel Moisescu” din acest an este Voința Jitaru. Pe locul doi s-a clasat Recolta Chițeasca, iar locul trei a revenit echipei AS Bircii.

În competiție au mai evoluat FC Olt Scornicești, AS „Vasile Ban” Cungrea și echipa de seniori „Costel Moisescu”, formată din prietenii și apropiații celui care a fost Costel Moisescu.

„În memoria dlui președinte Costel Moisescu, începând cu acest an, PNL Scornicești organizează competiție sportivă de fotbal.

Echipele participante: AS Bircii, Voința Jitaru, Recolta Chiteasca, FC OLT Scornicești, Vasile Ban Cungrea si Echipa de Seniori «COSTEL MOISESCU”, a postat, pe pagina sa de socializare, viceprimarul orașului Scornicești, Daniel Tudor.

Cosstel Moisescu a încetat din viață în 1 octombrie 2017, la doar 51 de ani, în urma unui infarct.

Cunoscut om de afaceri local, patron al restaurantului Donald din Jitaru, consilier județean în mai multe mandate și fost director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, Ion Moisescu a făcut parte, foarte mulți ani, din staff-ul de conducere al PNL Olt, din funcția de prim-vicepreședinte al organizației urcând, în aprilie 2017, în urma alegerilor interne, pe cea de președinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here