Scene șocante pe șosea: Un bărbat în scaun cu rotile a fost spulberat de un şofer

Scene de groază la Bârlad! Un bărbat de 31 de ani, a fost spulberat de un autoturism în timp ce se deplasa în scaunul cu rotile. Accidentul dramatic a fost surprins de camere video de supraveghere.

Accidentul a avut loc pe strada Republicii din Bârlad. Din imagini se observă cum bărbatul aflat în scaunul rulant a aşteptat la trecerea de pietoni după care a intrat pe şosea.

Omul a fost ocolit de un autoturism, apoi, la câțiva metri distanță de trecerea de pietoni a fost lovit din plin de o altă maşină, care deşi nu avea viteză mare, nu a putut evita accidentul. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat de pe scaun câţiva metri pe stradă.

Acesta a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital cu răni grave la cap. La locul accidentului a ajuns și soția victimei, și ea imobilizată într-un scaun cu rotile.

Femeia de la volanul maşinii care l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost testată cu etilotestul însă rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului. De asemenea, autoritățile din Bârlad urmează să stabilească și dacă bărbatul aflat în scaun electric, avea voie să circule pe şosea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here