Consiliul Local Slatina, în ședință EXTRAORDINARĂ. Care sunt urgențele aleșilor

Consilierii locali ai Slatinei au fost convocați pentru luni, 13 august, când va avea loc o ședință extraordinară pentru dezbaterea și adoptarea unor proiecte de hotărâre care nu mai suportă amânare.

Aleșii sunt chemați pentru adoptarea a patru proiecte de acte normative, printre care se numără și cele privind studiul de fezabilitate modernizarea, eficientizarea și extinderea sistemului de iluminat.

Iată ordinea de zi a ședinței:

Proiect de hotărâre referitor la: aprobare Studiul de fezabilitate și Indicatori Tehnico – Economici pentru obiectivul „Modernizarea, Eficientizarea, Extinderea Sistemului de Iluminat Public si Reabilitarea Instalațiilor Electrice din municipiul Slatina”- Volumul I

Proiect de hotărâre referitor la: aprobarea proiectului „CONSTRUCȚII ȘCOLI” cod Mysmis 125158 și a cheltuielilor legate de proiect și de aprobare a Acordului de parteneriat.

Proiect de hotărâre referitor la: modificarea articolului 5 la H.C.L. 222 / 31.07.2018 referitor la aprobare proiect „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice”.

Proiect de hotărâre referitor la: Aprobarea proiectului „Modernizarea, Eficientizarea, Extinderea Sistemului de Iluminat Public și Reabilitarea Instalațiilor Electrice din Municipiul Slatina” și a cheltuielilor legate de proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here