Jandarmii din Olt ies, sâmbătă și duminică, la petrecere!/ FOTO

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt se vor afla, sâmbătă și duminică, la petrecere. Nu să petreacă, însă, ci să asigure ordinea publică la două sărbători din județ.

Sâmbătă, ordinea publică va fi asugurată la manifestările organizate în comuna Fărcaşele, cu prilejul sărbătoririi zilei localităţii.

De asemenea, duminică, 12 august, vor fi asigurate măsurile de ordine publică și siguranța participanţilor la ,,Ziua legumicultorului Pleşoian”, ediţia a II-a, desfăşurată în comuna Pleşoiu.

„Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurarea a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Olt.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea  în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here