S-au folosit grenade cu șrapnel la mitingul diasporei. Iată dovada: Tânăr cu rană deschisă la picior/ FOTO

Sursa foto: Facebook

Un tânăr a postat pe Facebook o imagine în care arată o rană deschisă la piciorul drept. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

„Romania 2018. Opera de artă a jandarmeriei române, care a folosit grenade cu șrapnel for fuck sakes. Nu glumesc. Ăla e piciorul meu, iar fata de lângă mine a fost bătută până a leșinat. Dacă nici acum nu se curăță țara asta de nenorociții ăștia, eu mi-am făcut bagajele și m-am cărat definitiv. Oricum, am primit un “tatuaj” pe viață. Mulțumesc din suflet miliției române. Să nu vă mirați dacă de acum vă scuip în față când vă văd”, a scris Octavian Ureche.

Președintele Klaus Iohannis a condamnat vineri seară intervenția brutală a Jandarmeriei, pe care a catalogat-o „puternic disproporţionată în raport cu manifestările majorităţii oamenilor din Piaţa Victoriei” şi a avertizat că încercarea de a înfrânge voinţa oamenilor printr-o reacţie violentă a forţelor de ordine este o soluţie condamnabilă.

Preşedintele a subliniat că ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here