Vicepremierul Paul Stănescu, despre violențe: O bătălie între statul de drept şi tentacule ale statului paralel

Vicepremierul Paul Stănescu a vorbit, sâmbătă, referindu-se la incidentele violente de la protestele din Piaţa Victoriei, despre „forţele oculte ale statului paralel”, el catalogând ceea ce s-a întâmplă drept „o bătălie” care face dintr-un „război ce va continua” şi a cărei miză este schimbarea Guvernului.

Vicepremierul Paul Stănescu a afirmat sâmbătă, la România TV, că mitingul diasporei a fost unul „neautorizat, dar foarte bine organizat”, catalogând manifestaţia drept „o bătălie între statul de drept reprezentat prin organelle sale, organismele sale legale, şi tentacule ale statului paralel”, el susţinând că miza acestuia este al doilea mandat de preşedinte al României pentru Klaus Iohannis.

„Tot acest război a început, asta a fost o bătălie importantă, nu cred că a câştigat-o cineva. Dar războiul va continua, pentru că ce se vrea de fapt, care e ţinta? Demisia acestui Guvern. Un guvern care din punct de vedere economic şi social în toată această perioadă a făcut foarte multe lucruri. Chiar pot spune că se merge mai departe, (..) Ne putem aştepta ca forţele oculte din această ţară care susţin statul paralel să meargă pe aceeaşi cheie, nu contează dacă mor oameni, dar acest guvern trebuie să cadă şi preşedintele Iohannis să aibă un al doilea mandat”, a afirmat Paul Stănescu.

Întrebat dacă Guvernul va rămâne în funcţie, Stănescu a evitat un răspuns tranşant, spunând că face „un singur apel – la calm şi la echilibru pentru toate părţile” şi că îndeamnă toate instituţiile statului şi forţele de ordine „să-şi facă datoria aşa cum trebuie pentru a apăra statul de drept şi valorile”acestuia.

El a mai spus că „Guvernul României trebuie să-şi facă datoria pentru că este un guvern ales prin cel mai democratic mijloc, votul, iar cei care protestează în această ţară poa să meargă la vot şi în 2020 votul să ne spună cine va conduce aecastă ţară”.

Sursa: digi24.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnule Stanescu, ce inseamna pentru dumneavoastra statul paralel? Dar despre statul mafiot ce aveti de spus? Dar despre judetul in care fara nerusinare i se fura omului proprietatea detinuta cu acte in regula, pe motiv ca este plecat din tara, ce aveti de spus, ca doar ati girat in acest fel cu propria semnatura un personaj din lumea interlopa? Cu voia sau fara voia dumneavoastra, faptele si actele vorbesc si credeti-ma, asa cum partidul din care faceti parte ii uraste pe cei plecati, asa imi doresc eu una dintre acestia, cu si mai multa ardoare , sa ma intorc si sa traiesc intr-o tara normala, asa cum am invatat sa traiesc aici unde ma aflu. Mi se rupe sufletul cand vad cum i-ati primit pe semenii mei veniti de la mii de kilometri distanta pentru a-si manifesta nemultumirea ca sunt condusi de un PSD, “paralel” cu tot ce se intampla in Europa si in alte state democratice din lume.
    Este revoltator cum un partid se incapataneaza sa ingenuncheze un popor intreg numai pentru a ramane in picioare! Chiar credeti ca acest partid inseamna totul pentru Romania? Dati-mi voie sa nu cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here