Taximetristul care îi ducea pe israelienii bătuți de jandarmi: Ne-au lovit și încătușat fără motiv. După ce și-au dat seama că au greșit, ne-au lăsat în pace și au plecat

Sursa foto: b1.ro

Printre victimele jandarmilor care au intervenit violent vineri, în Piața Victoriei, se numără și un taximetrist și câțiva turiști israelieni pe care îi transporta de la un hotel spre un club. Ei nu aveau nicio legătură cu protestul, dar asta nu a contat pentru forțele de ordine. Cu toții au fost scoși forțat din taxi și bătuți de jandarmi.

Turiștii au și prezentat pașapoartele pentru a arăta că sunt cetățeni israelieni, dar degeaba. Ambasada Israelului a transmis că incidentul este inacceptabil și extrem de serios.

Taximetristul a ajuns joi la Parchetul Militar, pentru a depune plângere. El are fractură de antebraț.

Bărbatul a povestit că se îndrepta spre un club atunci când a fost oprit în trafic, la intersecția Ion Mihalache cu Banul Manta: ”Au început să ne bată. Fără niciun motiv. Nu am apucat să reacționăm absolut deloc. Turiștii nu aveau nicio legătură cu Piața Victoriei. Ei au fost bătuți foarte mult în mașină, nu în afara mașinii”.

Întrebat ce s-a întâmplat după ce au fost bătuți de jandarmi, șoferul a răspuns: ”Ne-au tras afară, jos din mașină, ne-au încătușat, ne-au bătut și încătușat și după aceea, după ce și-au dat seama, cred că și-au dat seama că au greșit, ne-au lăsat în pace și au plecat”.

Turiștii israelieni vor să dea în judecată autoritățile române.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here