Accident GRAV în Olt: O tânără de 21 de ani, din Slatina, a ajuns la spital cu răni multiple, inclusiv la cap

O tânără de 21 de ani, din Slatina, a ajuns la spital cu răni multiple, inclusiv la cap, noaptea trecută, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat la limita județelor Olt și Vâlcea, lângă localitatea Șușani.

La fața locului au ajuns pompierii SMURD Slatina, care au acordat primul ajutor victimei, după care au transportat-o la spital.

„Pompierii SMURD Slatina au intervenit, noaptea trecută, în localitatea Șușani, la limita județelor Olt și Vâlcea, la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, condus de o persoană de sex feminin.

La sosirea paramedicilor, autoturism a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar pacienta, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slatina, în afara vehiculului. Femeia, conștientă și cooperantă, prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă de aproximativ 20 de centimetri la gamba stângă și suspiciune de fractură la genunchiul drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here