Accident GRAV pe DN 65, la ieșire din Slatina. Un motociclist a ajuns la spital cu mai multe răni

Un motociclist din Slatina a ajuns, luni, la spital, cu mai multe răni după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 65, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare.

În accident a mai fost implicat un autoturism, cu care motociclistul a intrat în coliziune.

La fața locului au intervenit pompierii SMURD, care i-au acordat victimei primul ajutor, după care l-au transportat la spital.

„Pompierii SMURD Slatina au fost solicitați să intervină la un accident rutier, pe drumul E 574, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare. În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă, rezultând o singură victimă.

În momentul sosirii paramedicilor la fața locului, motociclistul, în vârstă de 60 ani, din municipiul Slatina, a fost găsit în afara părții carosabile, conștient, cooperant, cu dublă fractură la membrul inferior drept, multiple plăgi și excoriații la membrele inferioare și superioare. Pacientul a fost asistat medical de echipajul SMURD Slatina și transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Șoferul autoturismului, conștient, nu a necesitat îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here