„Soțul meu a fost ucis de gaze”: Soția protestatarului care a murit vrea să depună o plângere penală pentru omor

Sursa foto: b1.ro

Soția bărbatului care a murit la o săptămână după ce a participat la protestul din Piața Victoriei a declarat că va face o plângere penală pentru omor, la Parchetul General. 

Într-un interviu acordat lui Mălin Bot, femeia a spus că soțul ei a mers la protest pentru libertatea și că ea crede că a murit din cauza gazelor pe care le-a inhalat în Piața Victoriei.

”Marturia soției pensionarului ucis de gazele din Piata Victoriei: Soțul meu a fost ucis de gaze. A murit pentru libertate!

Familia va depune plângere penală pentru omor, la Parchetul General.

Paula și Ilie Gâzea au fost împreuna 40 de ani. O căsnicie în care Dumnezeu le-a daruit o fiică si un băiat”, a scris Mălin Bot în descrierea interviului publicat pe Facebook.

”Soțul meu, după părearea mea, a murit pentru că a inhalat gaze. El nu a fost bolnav. În 40 de ani, cât am fost împreună, el nu a fost internat niciodaă în spital. (…) Când s-a întors din piață mi-a spus că au fost gazați și după ce a inhalat gazele i s-a pornit sânge și pe gură și pe nas.

În a patra zi după protest a început să se simtă rău. (…) Am zis că dacă el a luptat, poate o să ajung și eu în piață, acolo. Eu, ca soția lui, voi depune o plângere penală. Părerea mea este că din cauza gazelor s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu el. Cred că el mai avea șanse să trăiască.

Dorința lui a fost să plece de la Târgu Măgurele, să protesteze în piață pentru libertate”, a declarat soția protestatarului.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here