Accident în Slatina cu un TIR, două autoturisme și mai multe persoane implicate

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada Oituz din municipiul Slatina, în eveniment fiind implicate un autotren, două autoturisme și mai multe persoane. 

Evenimentul s-a petrecut în jurul orelor prânzului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, vinovat de producerea accidentului este șoferul TIR-ului, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

Mașina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula din sens opus. Doar norocul a făcut ca evenimentul să nu se soldeze cu victime.

„Polițiștii Biroului Rutier s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autocamion pe strada Oituz, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, acroșându-l. În urma impactului, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa din sens opus. În urma evenimentului nu au existat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al polițiștilor.

Conducătorul autocamionului a fost sancționat contravențional cu amendă pentru încălcarea prevederilor legislației privind circulația pe drumurile publice, a mai precizat Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here