Imaginile nopții trecute în Olt vin de la un accident rutier, cu trei persoane implicate, printre care și o minoră/ FOTO+VIDEO

Trei persoane, doi adulți și o minoră, toți din comuna Pleșoiu, au avut nevoie de îngrijiri medicale, noaptea trecută, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, fiind proiectat apoi într-un gard din beton.

Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Pleșoiu, sat Doba, unde șoferul mașinii a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând într-un cap de pod.

Impactul a fost atât de puternic, încât autovehiculul a fost proiectat apoi într-un gard din beton.

La fața locului au intervenit pompierii din Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare de mare capacitate și un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doi adulți și o minoră.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, cei doi adulți, în vârstă de 47 de ani și 23 de ani, și minora, în vârstă de 15 ani, toți din comuna Pleșoiu, au fost găsiți în afara autoturismului, conștienti, fără urme vizibile de traumă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Echipajele au asistat medical cele trei persoane, dar acestea au refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here