Apartamente la JUMĂTATE de PREȚ în Slatina, scoase la vânzare de Fisc

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Olt pregătește o nouă licitație pentru vânzarea mai multor bunuri aparținând unor persoane cu datorii la stat. Printre bunurile scoase la licitație se numără și apartamente ale căror prețuri de pornire au fost stabilite la 50% din valoarea imobilelor.

Licitația va avea loc, în data de 3 septembrie 2018, la sediul AJFP Olt din Slatina, strada Arcului, numărul 2A.

Cei care vânează chilipiruri în domeniul imobiliar trebuie să știe că Fiscul scoapte la vânzare un apartament cu trei camere, în suprafață de 71,14 metri pătrați, situat în municipiul Slatina, pe strada Mânăstirii, nr. 9, bl. 10/ACM, prețul de pornire fiind de doar 119.500 de lei (50% din valoarea imobilului).

Un alt apartament scos la vânzare de Finanțele Publice este situat tot în Slatina, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 39, bloc 39, cu o suprafață de 78,24 metri pătrați, pentru care Fiscul cere, la pornire, 133.500 de lei.

La aceeași licitație, Fiscul pune la dispoziția doritorilor o casă de locuit P+M, în suprafață de 131 de metri pătrați, situată în Slatina, str. Milcovului. Prețul de pornire este de 426.600 lei. În afară de casă, licitatorii pot achiziționa și un teren intravilan, în suprafață de 500 metri pătrați, cu 78.000 de lei, preț de pornire a licitației, exclusiv TVA, dar și un teren în suprafață de 72 metri pătrați, al cărui preț de pornire este 11.200 de lei. Cele trei imobile se vând împreună, se precizează în anunțul Fiscului.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 31 august 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here