Augustin Lazăr iese la atac: Tudorel Toader a minţit pe Facebook. Documentele nu mint!

Război deschis între procurorul general Augustin Lazăr şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader! După ce Tudorel Toader a declanşat procedura de evaluarea a activităţii manageriale a procurorului general aducând mai multe critici privind scandalul protocoalelor secrete, Augustin Lazăr a replicat foarte dur luni acuzându-l de minciună şi manipulare.

„Se fac niște show-uri care nu fac bine nimănui, nici țării, nici justiției, nici Ministerului Public. E o manipulare penibilă! A face pe cineva ignorant, a manipula pe cineva e ofensator la adresa opiniei publice inteligente

Sâmbătă ministrul Justiției a publicat pe Facebook două mesaje arătând că doar zilele acestea a aflat de acest lucru. Din corespondența avută rezultă modul sistematic în care am cooperat cu ministrul privind procedurile de desecretizare”, a declarat Augustin Lazăr, prezentând mai multe documente care atestă corespondenţa dintre Ministerul Public şi Ministerul Justiţiei.

Procurorul general a subliniat că i-a trimis lui Tudorel Toader cele două protocoale care sunt acum subiectul scandalului public din 20 martie 2016.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here