CAO spală, iarăși, rețelele de alimentare cu apă. Când se oprește apa în partea de sus a Slatinei

Compania de Apă Olt va efectua, în aceste zile, lucrări și spălări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă care au ca scop îmbunătățirea calității apei potabile furnizate. Atenție: pe data de 30 august, începând cu ora 22.00, se oprește apa în partea de sus a municipiului Slatina.

Programul acestor lucrări este următorul:

– 27 august 2018, spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30.
Nu se oprește furnizarea apei potabile!

-28,29 august 2018, spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a municipiului Slatina și în comuna Slătioara, de la ora 21.00 până a doua zi la ora 5.30.
Nu se oprește furnizarea apei potabile!

– 30 august 2018, se vor executa lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă care impun golirea totală a sistemului public.
Se va opri furnizarea apei potabile în partea de sus a muincipiului Slatina, de la ora 22.00 până a doua zi la ora 5.45.

„Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbiditățtii apei și fluctuații de presiune.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Olt.

1 COMENTARIU

  1. Si data trecuta ati spus ca se va opri pana la ora 5:45, cand de fapt a repornit la orele amiezii a doua zi. Numerele de telefon le aveati oprite. Veti proceda la fel si de data asta? Unii dintre noi care mai mergem la serviciu a doua zi mai avem prostul obicei sa facem cate un dus inainte de a pleca din casa. Nu intreb degeaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here