Filmul accidentului din Olt în care o femeie a MURIT și alte două persoane au fost RĂNITE/ Ce s-a întâmplat/ VIDEO

Vinovat de producerea accidentului petrecut marți dimineața pe DN 6, la ieșirea din comuna Stoenești spre Caracal, soldat cu moartea unei femei și rănirea altor două persoane, este șoderul microbuzului, un tânăr de doar 23 de ani, care, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu vehicului în afara părții carosabile.

Cel puțin așa susțin polițiștii care au cercetat evenimentul rutier la fața locului.

„Polițiștii s-au deplasat la față locului și, în urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că un bărbat, de 23 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, pe raza comunei Stoenești, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara carosabilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Polției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În microbuz se aflau șase adulți. Dintre aceștia, o femeie de 41 de ani, din Alexandria, județul Teleorman, rămasă încarcerată în vehicul, a murit pe loc, iar alte două persoane, un bărbat și o femeie, au ajuns cu răni la spital.

„În momentul sosirii echipajelor la fața locului, microbuzul se afla în afara părții carosabile, răsturnat pe o parte, iar o femeie încarcerată. Celelalte persoane au fost găsite în afara microbuzului.

Pompierii militari au îndepărtat elemente de caroserie pentru extragerea acesteia, ulterior, femeia, în vârstă de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar fără rezultat favorabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere di culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here