Ludovic Orban, mesaj pentru Crin Antonescu: Ori tu, ori soţia

PNL nu are loc pe lista de europarlamentare şi pentru Crin Antonescu şi pentru soţia acestuia, Adina Vălean. O spune chiar preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, care a salutat o posibilă revenirea a lui Antonescu pe scena politică.

“Încă nu ştiu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face până în data de 1 octombrie, după data de 1 octombrie o să pot să dau răspunsurile. M-ar bucura dacă domnul Antonescu şi-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine dacă va candida sau nu. Sigur că dacă va candida domnul Antonescu, nu cred că poate să candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile şi în funcţie de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste”, a afirmat Orban, la România TV, luni seară.

Orban a susţinut că a vorbit cu fostul preşedintele al liberalilor despre alegerile europarlamentare ce vor avea loc la anul, dar nu şi despre o posibilă candidatură.

“Ne leagă o istorie îndelungată şi o prietenie, chiar dacă nu întotdeauna am avut poziţii politice similare şi uneori am avut poziţii politice diferite”, a arătat Ludovic Orban.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here