Grav accident rutier: Trei pietoni au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni

Accident grav in Capitală în această dimineaţă! Trei femei au fost spulberate de o maşină în apropierea Gării de Nord! În urma impactului, victimele au fost transportate la spital,  având nevoie de ingrijiri medicale. Traficul în zonă a fost dat peste cap.

În urma accidentului produs pe Calea Griviţei din zona Gării de Nord din Bucureşti, trei persoane au fost rănite. Se pare că cele trei victime, cu vârste între 35 şi 39 de ani, treceau strada chiar pe trecerea de pietoni când au fost pur şi simplu spulberate de şoferul neatent şi grăbit.

Toate cele trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul Universitar, dar şi la Spitalul Floreasca.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie care cercetează împrejurările şi cauzele producerii accidentului. Şoferul care a produs accidentul a fost verificat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Zona Gării de Nord este o zonă extrem de aglomerată, iar din cauza accidentului, traficul a fost blocat, formându-se cozi de masini, pe sensul dinstre Podul Grand către Gara de Nord.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here