Mai mulți reprezentanți ai TSD Slatina au participat la „Tabăra de ecologizare” de la Sulina/ FOTO

Mai mulți reprezentanƫi ai Tinerilor Social Democraƫi Slatina au participat, în perioada 30 august – 2 septembrie, la cea de-a XII-a ediƫie a „Taberei de ecologizare”, eveniment care s-a desfăşurat la Sulina, judeƫul Tulcea, unde au fost prezenƫi 417 reprezentanƫi ai tinerilor social-democraƫi din toata ƫara care au discutat si au propus initiative pentru ca mediul înconjurător să fie protejat, conservat și amenajat atat pentru frumuseƫea țării, cât şi pentru dezvoltarea turismului în România.

În cadrul acestei acƫiuni tinerii social-democraƫi s-au alăturat și unei campanii de donare de cărƫi pentru biblioteca din Sulina, ajungându-se la un număr de peste 2000 de volume care au fost oferite acestei instituƫii, în scopul creşterii nivelului de educaƫie al generaƫiilor actuale și viitoare.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute unele din cele mai importante probleme cu care se confruntă România în diverse domenii, în special educaƫie, învăƫământ, dezvoltare, mediu, și sănătate. Implementarea unor proiecte care să vină în sprijinul tinerilor absolvenƫi de studii medii și superioare destinate opririi exodului tinerilor din ƫară a fosu un alt subiect de dicuție.

„Cu toƫii ne dorim să avem o Românie mai frumoasă, modernă, civilizată, dezvoltată, prosperă, şi foarte important – unită, mai ales în anul Centenarului Marii Uniri, iar pentru asta, noi, tinerii social-democraƫi, dorim să luăm parte şi să organizăm foarte multe acƫiuni în această direcƫie prin care să încercăm să solicităm mobilizare din partea tuturor locuitorilor, întrucât fiecare dintre noi avem un rol foarte important în societate şi, prin contribuƫia fiecăruia, rezultatele nu vor întârzia să apară. Dar pentru aceasta avem nevoie de timp si de răbdare. Ne-am bucurat enorm să vedem că tinerii au fost foarte preocupaƫi şi s-au mobilizat să propună iniƫiative, să găsească soluƫii pentru a schimba lucrurile în bine, fapt rezultat din conturarea câtorva proiecte care s-au dezbătut cu ocazia acestei întâlniri, urmând ca presedinƫii organizaƫiilor de tineret social-democrat din toate oraşele să încerce să transforme în curând un număr cât mai mare de iniƫiative propuse în proiecte care, o dată implementate, să vină în sprijinul rezolvării problemelor discutate”, a declarat Alexandru Berechet, președintele TSD Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here