Informație BOMBĂ despre tânărul căutat toată ziua de scafandri în apele Oltului, la Drăgănești

Tânărul de 20 de ani din Curtea de Argeș căutat, duminică, ore în șir de scafandrii în apele Oltului, la Drăgănești, după ce a apărut informația că s-ar fi înecat, este viu și nevătămat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, tânărul a fost identificat de polițiști, care i-au informat pe pompieri că el este în viață.

„Bărbatul a fost identificat de polițiștii din Curtea de Argeș. Este teafăr și nevătămat. Acum ne-au informat colegii de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

În urma unei informații potrivit cărora un tânăr de 20 de ani, din Curtea de Argeș, s-ar fi înecat în apele Oltului, la Drăgănești, pompierii din Caracal au început căutările, duminică dimineața, cu o ambarcațiune cu motor. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, aflat toată ziua în așteptare pe mal. La scurt timp, a sosit și echipa de scafandri, care au căutat în apă ore în șir trupul tânărului.

Abia în jur de ora 18.00, când scufundătorii au întrerupt căutările din pricina curenților puternici și a lispei de vizibilitate, polițiștii i-au anunțat pe pompieri că tânărul este în viață.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here