CCC deschide un magazin nou de încălțăminte în Slatina/ La deschidere, produse NOI cu preț REDUS

Pe data de 13 Septembrie 2018 Compania CCC de încălțăminte și accesorii deschide, joi, 13 septembrie, două magazine noi, dintre care unul în Slatina, în cadrul Parcului Comercial Altex. Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount* la toate produsele, în perioada promoțională 13 – 23 septembrie 2018.

Astfel, grupul CCC ajunge la 57 de magazine deschise în țară, ocupând o suprafață de peste 29.200 mp.

Celălalt magazin va fi deschis în Focșani, în cadrul Focșani Value Center.

CCC a lansat de curând campania ‘Youngsters’ dedicată noii generații, aducând în magazine branduri populare în rândul tinerilor. Campania reprezintă o noua direcție a dezvoltării brandului, al cărei scop este de a demonstra că în magazinele CCC oricine cu vârsta sau mintea tânăra va găsi pantofii potriviți.

În acest sezon, branduri sport populare ca Puma și Reebok sunt disponibile în magazinele CCC, contribuind la extinderea portofoliului de produse cu pantofi mereu în tendințe.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producatori din Polonia.  CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii de toate vârstele. CCC funcționează pe principiul “casa de branduri” care presupune vânzarea mai multor branduri de încălțăminte sub același acoperiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here