Persoane din Olt, ÎNJUNGHIATE de un bărbat băut/ Acesta a fost arestat preventiv

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Scărișoara, a atacat două persoane cu un cuțit la târgul organizat, sâmbătă, de autoritățile din Radomirești cu prilejul Nașterii Maicii Domnului. Evenimentul a avut loc în cadrul unui scandal izbucnit între mai multe persoane.

Pe fondul consumului de alcool, Marin Lungu s-a luat la harță cu mai multe persoane. Pentru că nu le-a putut face față, bărbatul din Scărișoara a scos cuțitul și a rănit alți doi participanți la scandal.

„Incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, când, cu prijelul Sfintei Marii, înțeleg că la Radomirești a fost organizat un bâlci. Acolo a avut loc acel eveniment, soldat cu rănirea a două persoane, incidentul cercetându-l noi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, din perspectiva infracțiunii de tentativă de omor calificat”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În aceeași zi, procurorii au dispus reținerea autorului pentru 24 de ore, iar duminică dimineață el a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea procurorilor, astfel că bărbatul va fi cercetat după gratii, unde va sta cel puțin 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here