Liderul PNL Olt DISTRUGE, încet, dar sigur, organizația. Iată DOVADA/ FOTO

Deși face tot posibilul ca, prin declarații publice, să pară un lider conștiincios în a întări organizațiile locale în perspectiva valurilor de alegeri care stau să vină, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, este un cu totul alt om în acțiunile propriu-zise. Adică nu pierde nici o ocazie să distrugă, de fapt, organizația care l-a învestit cu încredere, alegându-l președinte. 

O ultimă dovadă este faptul că, în loc să se înconjoare de primarii liberali, atâția câți i-au mai rămas, pentru că ei sunt baza partidului în alegeri, Liviu Voiculescu s-a înconjurat de femeile liberale, ducându-le pe ele să ia lumină de la șeful partidului, Ludovic Orban, la reuniunea regională a organizaţiilor liberale din Oltenia, organizată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Râmnicu Vâlcea. „Păi de ce să fie încurajați primarii, lasă-i pe ăștia, nu îi băga în seamă, iar atunci când, sătui de atâta indiferență, trec la alte partide (și avem cazuri destule), dă vina pe ei, că au trădat liberalismul”, s-a plâns unul dintre liberalii absenți la reuniunea de la Râmnicu Vâlcea.

Această „eroare” a venit exact ca nuca în perete, pentru că Orban a avut pretenția ca de la întâlnire să nu lipsească primarii. De altfel, discursul liderului PNL s-a referit, printre altele, și la candidaturile următoare pentru funcția de primar, dar și la faptul că liderii din județe trebuie să coboare din „turnul lor de fildeș” printre oameni.

Deși Ludovic Orban a vrut să se adreseze și primarilor, liderul PNL Olt nu a dus nici un edil la întâlnirea cu șeful său de partid

Un primar a fost, totuși, prezent, în prima zi a reuniunii de la Râmnicu Vâlcea; sâmbătă, când ar fi trebuit să fie și primarii, în mod nefiresc, a lipsit și el.

Deși discursul lui Voiculescu de la conferința de alegeri în care i s-a dată pe mână soarta organizației era unul ferm în privința întăririi filialei, PNL Olt a slăbit considerabil de atunci încoace, din cauza deciziilor pe noul președinte le-a luat în detrimentul partidului. Mai mulți primari au plecat din partid sub mandatul său, îngrețoșați de modul în care Voiculescu conduce organizația, urzind strategii nu în favoarea spiritului de echipă pe care îl clamează, ci pentru a scăpa de mulți oameni buni care i-ar putea „lua fața” în partid și care i-ar slăbi, astfel, autoritatea de „lider maxim”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here