Primăria Caracal a obținut încă o finanțare nerambursabilă: 6 milioane lei pentru restaurarea Muzeului de Etnografie

Primăria Caracal a obținut încă o finanțare nerambursabilă. Este vorba de peste șase milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru restaurarea, consolidarea, echiparea și dotarea Muzeului de Etnografie „Hagiescu Miriște”.

Proiectul va fi finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 5 – Îmbunatatirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural.

„Consilierii locali au aprobat deja, luni, în unanimitate, în cadrul unei ședințe extraordinare, indicatorii tehnico-economici ai obiectivului printr-un proiect de hotărâre inițiat de mine, împuternicindu-mă să semnez contractul de finanțare”, a declarat primarul municipiului, Liviu Radu, care afirmă că infrastructura culturală și istorică a orașului este extrem de importantă, alături de alte obiective, pentru actuala administrație.

Proiectul a fost depus la ADR pentru finanțare în luna decembrie 2017, în urma evaluării acesta obținând 73 de puncte, fiind declarat câștigător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here