Care este legătura dintre Dragnea, minoritățile sexuale și copiii români/ Declarații HALUCINANTE

Afirmații halucinante făcute de Mircea Drăghici, trezorierul PSD și unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea. Acesta susține că unele persoane din exterior încearcă să îl ”execute” pe Dragnea pentru ca ”minoritățile sexuale să aibă acces la copii”. El a făcut astfel referire la referendumul privind familia tradițională, ce va avea loc pe 6 și 7 octombrie. Drăghici a mai enumerat și Legea offshore și Legile Justiției printre motivele pentru care se vrea îndepărtarea lui Dragnea de la șefia PSD.

”Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România:
1. Gazele pe GRATIS – legea offshore
2. Dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii – referendumul

3. Pierderea puterii cătușelor – legile justiției

Acestea sunt adevăratele motive pentru care LIVIU DRAGNEA „trebuie executat”! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul și România, din exterior!

Se poate ajunge la crearea unei alte majorități parlamentare care să schimbe legile electorale și cel mai probabil se va ajunge ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin. Recunoașteți acest scenariu, aceste obiective? Seamănă izbitor cu cele ale președintelui Johannis!”, a scris Mircea Drăgici, pe Facebook.

Drăghici se numără printre persoanele achitate în luna iunie de Curtea Supremă în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie aproape 40 de primari şi viceprimari de comune. Decizia, însă, nu este însă definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here