Deputatul Dan Ciocan: „Gestul d-lui Dragnea de a face un pas în spate ar fi cea mai bună soluție pentru partid”

Deputatul Dan Ciocan, președintele PSD Caracal, s-a poziționat de partea social-democraților care cred că președintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie să plece din frumtea partidului.

Astfel, parlamentarul social-democrat susține că poziția vicepremierului Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere lui Dragnea renunțarea la funcția de președinte este oportună și necesară pentru ca PSD să rămână cea mai puternică forță politică din România.

„Cred că trebuie să facem ceea ce trebuie pentru ca partidul să nu slăbească, ci să devină mai puternic prin măsurile pe care le implementează în cadrul programului de guvernare. În acest context, cred că gestul domnului Dragnea de a face un pas în spate ar fi cea mai bună soluție pentru partid. Prin urmare, noi, toți social-democrații din Olt susținem demersurile domnului președinte Paul Stănescu, soluțiile pe care domnia-sa a fost mandatat să le găsească pentru binele Partidului Social Democrat”, a declarat Dan Ciocan.

Pe un accent dur, parlamentarul de Olt a afirmat că un lider trebuie să acționeze numai după ce deciziile sunt rezultatele unei consultări cu membrii partidului.

„Într-un partid importantă nu este doar o persoană sau alta, ci tot partidul este important. Doar în acest context putem să ducem la capăt toate angajamentele pe care ni le-am luat în fața cetățenilor, toate măsurile pe care ni le-am asumat în programul de guvernare”, a spus, apăsat, Dan Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here