Poliţist de la Rutieră, bătut crunt de un șofer în trafic

Sursa foto: realitatea.net

Polițist bătut de un șofer, la Craiova. Agentul îl urmărise în trafic, după ce refuzase să oprească la semnalul său. L-a și somat cu cinci focuri de armă, trase în plan vertical. În momentul în care i-a blocat mașina și a încercat să-l imobilizeze, bărbatul l-a lovit cu telefonul în cap și cu pumnul în față.

Un polițist din Craiova a ajuns la spital, miercuri seara, după ce a fost lovit în zona capului de un bărbat pe care l-a urmărit ce nu a oprit autoturismul la semnalul regulamentar, informează Realitatea de Craiova.

Omul legii a fost atacat de un șofer pe care încerca să îl imobilizeze după ce acesta a fost somat cu mai multe focuri de armă trase în plan vertical.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că agentul principal Cristian Bitică se afla în misiune pe șoseaua de centură a Craiovei când a observat un autoturism al cărui conducător auto a efectuat neregulamentar manevra de depășire. Echipajul de poliție au efectuat semnale de oprire însă șoferul și-a continuat drumul.

„S-a pornit în urmărirea acestuia pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost blocat în trafic și după mai multe focuri trase în plan vertical s-a încercat imobilizarea șoferului. Acesta a lovit agentul de poliție cu un telefon, asigurându-și scăparea”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul care l-a atacat pe politist, Marius Cauc, în vârstă de 32 ani, din Craiova, a fost găsit de polițiștii craioveni și dus la audieri.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here