Bebeluș infectat în spital. Decizia dramatică pe care au luat-o părinții

Foto: b1.ro

Părinţii unui copil acuză că bebeluşul lor, născut pe 14 septembrie, a contactat o bacterie în Spitalul Judeţean Baia Mare, Secţia de Neonatologie, iar pe corp i-au apărut mai multe leziuni.

Conducerea unităţii a declanşat o anchetă epidemiologică, dar susține că bacteria ar fi putut fi primită chiar de la mamă sau de la un vizitator.

”Aceste leziuni cutanate nu sunt grave, nu pun probleme deosebite şi răspund mereu bine la tratamentul antibiotic”,  declarat managerul Spitalului Judeţean Baia Mare, Vasile Pop.

Conform sursei citate, starea bebeluşului este bună şi nu există riscuri de complicaţii.

Conducerea spitalului mai susţine că toate dezinfecţiile au fost efectuate la timp.

Cazul a fost făcut public de tatăl bebeluşului, Lorand Ilyes. Acesta a și postat pe Facebook imagini cu leziunile suferite de micuț.

Tatăl bebeluşului susţine că au mai avut astfel de probleme și cu celălalt copil, care a contactat aceiaşi germeni la ultima internare în spital.

În urma acestui nou incident, familia spune că este decisă să plece din ţară.

”Dragi prieteni, cu lacrimi în ochii vă anunţăm că am luat decizia (împreună cu soţia mea), să plecăm din ţară! Căutăm ţara în care să ne relocăm, unde copiii pot creşte în siguranţă! Ca urmare, ne retragem din toate proiectele în care suntem implicaţi!”, a mai scris Lorand Ilyes.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here