Gabriela Firea: Dragnea a supus votului doar un punct din cele 20 din declarația noastră comună, cel care făcea referire la domnia sa

Foto: b1.ro

Gabriela Firea a declarat, la finele ședinței CEx, că Liviu Dragnea a supus votului doar unul dintre cele 20 de puncte din scrisoarea comună, și acela făcea referire chiar la domnia sa.

Au existat 10 voturi pentru plecarea lui Liviu Dragnea, 39 împotrivă și o abținere.

”A fost o ședință CEx foarte lungă, aproape 8 ore de dezbatere. S-au spus foarte multe lucruri și de-o parte și de cealaltă, peste 30 de persoane au vorbit. Au fost opinii pro și contra demersului nostru de a da o declarație comună despre starea partidului nostru. Primul câștig e că a fost prima ședință în care s-a dezbătut cu multă sinceritate, cu argumente toate problemele care ne frământă, nu a mai avut nimeni acea timorare de până acum. Deși a fost contestat acest demers, a adus și un lucru bun: am dezbătut. La finalul dezbaterii, Dragnea a supus votului doar un punct din declarația noastră comună, cel referitor la domnia sa. Au fost 10 voturi pentru a face un pas înapoi, 39 împotrivă și o abținere. S-a cerut excuderea mea, fapt ce a nu a fost supus votului, la intervenția lui Dragnea și a lui Dăncilă”, a declarat Firea, la finalul ședinței CEx.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here