Deputatul Gigel Știrbu acuză ALDE că fură inițiativele legislative ale liberalilor

Deputatul PNL Gigel Știrbu îi acuză pe cei de la ALDE că fură inițiativele legislative ale liberalilor. 

Parlamentarul liberal afirmă că actul normativ prin care a fost modificată și completată Legea 416/2001 privind venitul minim garantat, astfel încât beneficiarii de ajutor social să piardă acest drept dacă refuză un loc de muncă oferit de instituțiile statului, a fost inițiat de liberali, dar că parlamentari ai ALDE au furat ideea, promovând proiectul ca fiind inițiativa lor.

De asemenea, Știrbu mai spune că partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu intenționează să fure o altă inițiativă pregătită de liberali.

„După ce au furat iniţiativa colegului nostru Florin Roman, cu sistarea ajutoarelor sociale pentru persoanele care refuză un loc de muncă, Călin Popescu Tăriceanu anunţă că vor iniția un alt proiect al Partidului Național Liberal, depus deja de Florin Cîţu la Senat, cel cu eliminarea obligativității plăţii salariului mediu pentru angajarea muncitorilor străini și relaxarea condițiilor de acces pe piața muncii din #România, a scris, pe Facebook, Gigel Știrbu.

Parlamentarul liberal afirmă, ironic, că cei din coaliția la guvernare nu ar mai trebui să se folosească de o infracțiune (furt intelectual) pentru a-și acoperi lipsa de idei, întrucât PNL se oferă să le transmită toate proiectele inițiate în ultimul ani de reprezentanții acestui partid în Parlament.

„Dacă singurele proiecte benefice ale actualei coaliţii de guvernare sunt cele preluate de la #Opoziţie, anunţăm public că nu este nevoie de FURT INTELECTUAL. Partidul Naţional Liberal se oferă să transmită actualei coaliţii majoritare PSD-ALDE toate cele 90 de proiecte iniţiate de parlamentarii noştri în ultimul an”, mai scrie, ironic, pe Facebook, Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here