Paul Stănescu: „Rezultatul referendumului, un eşec nu numai pentru PSD”

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constituţiei reprezintă un eşec nu numai pentru PSD, ci pentru întreaga societate românească şi se va face o analiză pe marginea votului, a declarat, luni, senatorul PSD Paul Stănescu. 

„Vom face o analiză. Deocamdată, nu ştim exact cauzele care sunt. E un eşec pentru toată societatea românească, nu numai pentru PSD”, a declarat Stănescu la Palatul Parlamentului. Întrebat dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, cel care a susţinut acest referendum, trebuie să-şi asume acest eşec, Stănescu a spus: „Nu pot să vă răspund la această întrebare”.

El nu crede că primarii din teritoriu ar fi boicotat referendumul: „Nu. Pur şi simplu, oamenii au refuzat sa vină la vot”, a arătat vicepremierul. La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,08% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, disponibile la ora 12,00. Potrivit Legii 3/2000, pentru ca referendumul naţional să fie valabil, este necesară o prezenţă la urne a cel puţin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente.

Sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here