Cine e șoferul care a provocat accidentul cu doi morți în timp ce făcea live pe Facebook/ VIDEO ȘOCANT!

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

”Experiența este cel mai dur profesor, pentru că întâi îți da testul şi apoi îți spune care e lecția”, a scris pe Facebook şoferul de 31 de ani care a provocat o tragedie pe şoseaua Timisoara- Moraviţa.

Bărbatul transmitea un live pe aceeaşi pagină când s-a produs nenorocirea. A izbit un tractor ce mergea în faţa lui către Timişoara, cu remorca nesemnalizată, iar în urma impactului, maşina pe care o conducea a fost aruncată pe contrasens unde a lovit un alt autoturism ce mergea regulamentar, relatează Opinia Timișoarei.

A murit azvârlit prin parbriz, la câţiva metri, pe câmp. A pierit însă şi o fetiţă nevinovată, de numai 9 ani, din maşină care circulă din sens opus. Alţi 4 oameni din acelaşi autoturism au fost răniţi.

Pe filmarea ce se derula în direct pe pagina de socializare chiar în acele momente teribile se poate observa cum conducătorul auto rula cu o viteză de 160 km/h, cu muzică foarte tare în boxe. Izbitura se produce la scurt timp de la pornirea transmisiei live, se aude o zdruncinătură puternică, iar apoi autoturismul se rostogoleşte. După câteva clipe se aud ţipetele îngrozite ale unei femei şi se pot vedea oameni care se apropie să acorde primul ajutor.

Citește și Scene ȘOCANTE în Gara Slatina, noaptea trecută: Un bărbat a fost UCIS, iar altul a ajuns, ÎNJUNGHIAT, la spital. Criminalul este LIBER

Nu era la primul live pe care îl făcea de la bordul mașinii sale.

Bărbatul era din Oraviţa, judeţul Caras Severin, şi a petrecut multă vreme prin străinătate. Era căsătorit şi avea un copil.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here