Procurorii au descoperit mobilul CRIMEI din Slatina: HALUCINANT pentru ce a fost UCIS un om!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au descoperit care a fost mobilul crimei, de noaptea trecută, din Slatina: conflictul a plecat de la o femeie. Procurorii l-au identificat pe criminal și l-au dat în consemn la frontieră, făcându-i publică și înfățișarea, astfel încât persoanele care pot oferi informații despre el să anunțe imediat Poliția prin 112.

Potrivit procurorului de caz, Marian Sergiu Nițu, crima a avut loc vineri seară, în jurul orei 23.30, în zona Autogării Slatina (lângă gară), în urma unui scandal izbucnit între doi bărbați care s-au certat de la o femeie. Mai exact, autorul crimei i-a făcut avansuri concubinei unui alt bărbat. Un amic al acestuia s-a certat cu amorezul nepoftit, care a scos un cuțit și l-a rănit. Concubinul femeii a intervenit și el în conflict și a fost, la rândul său, înjunghiat. Acesta din urmă, Ion Pietroșel, de 44 de ani, din Slatina, înjunghiat de trei ori în zona inimii, a fost transportat la spital, dar, în cele din urmă, a decedat.

„În noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu  victima, S. D. I., pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Cel rănit prima oară a scăpat cu o rană superficială. Este motivul pentru care a și refuzat internarea în spital.

Autorul faptei a fost identificat în persoana lui Ion Șerban, din localitatea Urzica. Acesta nu a fost prins până la ora publicării acestei știri.

„În prezent, suspectul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră si se efectueaza activitati specifice de depistare si retinere a acestuia”, a precizat procurorul de caz.

În plus, Parchetul Olt face apel la populație, în sensul că persoanele pot da informații despre suspect să anunțe imediat Poliția prin numărul de urgență 112.

Iată cum arată suspectul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here