Soția lui Balaci, devastată: ”Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici!”. Filmul morţii marelui fotbalist

Foto: b1.ro

Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă în locuinţa mamei sale din Craiova. Cu câteva ore înainte, el a sunat un medic, prieten de familie, și i s-a plâns că se simte foarte rău şi că are dureri puternice în gât. Medicul și-a dat seama că este un caz grav, așa că a pornit spre casa în care se afla Balaci și a mai chemat doi specialiști.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Ilie Balaci s-a aflat într-un club, unde a petrecut până la 4.00 dimineața. Potrivit unor surse citate de Adevărul, duminică dimineaţa, în jurul orei 9.30, el a sunat-o pe Luminiţa Cioroianu, medic ORL-ist şi prieten de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât. Luminiţa Cioroianu şi-a dat seama că este ceva grav, pentru că vocea fostului fotbalist începuse să se schimbe.

Femeia a pornit spre casa în care se afla Balaci și i-a chemat și pe alți doi medici, iar mama lui a sunat la 112. La sosirea Ambulanţei, cei doi medici trimişi de Luminiţa Cioroianu îi acordau deja  lui Ilie Balaci primul ajutor. Manevrele de resuscitare efectuate mai bine de o oră de către toți medici prezenți au fost zadarnice.

Potrivit unor surse, medicii nu l-au putut intuba pe Ilie Balaci din cauza inflamaţiei puternice a gâtului.

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a rămas în apartament până când soția lui s-a întors de la Bucureşti.

”Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”, a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here