Carmen Dan cere avansarea în grad de GENERAL a “Fantomei albe” de la protestul diasporei: ‘Cătălin Paraschiv a dat dovadă de un înalt profesionalism’

Foto: b1.ro

Șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, Cătălin Paraschiv, cunoscut ca „omul în alb” sau „fantoma albă” de la protestul diasporei din 10 august, a fost propus spre avansare în grad de către ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru că a dat dovadă de “înalt profesionalism”.

În data de 15 octombrie, ministrul Afacerilor Interne a transmis președintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigadă cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan.

Ministrul Afacerilor Interne își fundamentează propunerea pe faptul că ofițerul a dat dovadă de un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a transmis că au fost efectuate verificările necesare, de securitate și de legalitate, și își asumă responsabilitatea privind integritatea morală și profesională a ofițerului propus”,se arată în comunicat, Potrivit stirile PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here