Rămășițele unui fost polițist dispărut de doi ani, DESCOPERITE în propia casă! Principala suspectă e soția cu 20 de ani mai tânără

Rămășițele unui fost polițist au fost găsite după doi ani de la dispariție chiar în casa acestuia.

Mihalache Lupu, în vârstă de 54 de ani din comuna Viziru, judeţul Brăila, nu a mai fost de găsit încă din decembrie 2016, potrivit B1TV.

Astfel, după două luni, în februarie 2017, sora sa l-a dat dispărut, iar de atunci poliţia l-a tot căutat fără niciun rezultat, până sâmbătă.

Bucăţi din trupul poliţistului au fost găsite de surorile acestuia într-un grajd din gospodăria în care soţia acestuia se mutase imediat după dispariţia bărbatului. Femeile au alertat poliţia, iar anchetatorii au cercetat toată casa şi au reuşit să îi găsească şi capul. Craniul omului era ascuns în pod.

Iar, potrivit anchetatorilor, fostul poliţist a fost ucis chiar de femeia cu care trăia. Soţia a fost reţinută, însă nu a recunoscut nimic. Ba chiar a susţinut că bărbatul ei e plecat în străinătate la muncă şi chiar ar fi sunat-o să îi spună se se mute din casă.

„Toți au rămas cu gândul că e plecat în străinătate. Ea (soția n.r) și-a găsit alt bărbat și s-a mutat din sat. Ei se certau mereu, unii spun că o și bătea. Nici ea nu era prea…nu știu cum să vă spun, lua pastile pentru liniște că era mereu nervoasă. Se băteau și pe uliță. El era foarte gelos, o suna mereu, o controla”, a povestit un vecin.

Soţia sa este cu 20 de ani mai tânără, iar potrivit vecinilor, cei doi se certau extrem de des din cauză că bărbatul era foarte gelos. Oamenii spun că nu de puţine ori, fostul poliţist a bătut-o pe femeie chiar pe stradă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here