O altă CRIMĂ zguduie Oltul: Un bărbat și-a UCIS cu sălbăticie mama!

O altă crimă zguduie județul Olt: un bărbat din comuna Icoana și-a ucis cu sălbăticie mama. Tragedia s-a consumat vineri, când, pe fondul consumului de alcool, între fiu și mamă a avut loc o ceartă care a degenerat într-o bătaie cruntă aplicată de bărbat femeii, lovind-o cu mai multe corpuri dure. La câteva ore după corecție, victima a decedat.

Totul s-a petrecut ieri dimineață, când în familia Ciucescu a avut loc o nouă ceartă generată de fiul celor doi bătrâni, care consuma des alcool, potrivit unor surse locale. De data aceasta, bărbatul, Radu Ciucescu, și-a vărsat nervii pe mamă, pe care a luat-o la bătaie, lovind-o nu doar cu pumnii, ci și cu mai multe corpuri dure, inclusiv cu o bâtă. După agresiune, în jurul pânzului, femeia, a decedat.

Din cauza vârstei înaintate, dar și pentru că avea probleme de ordin locomotor, care o făceau să se deplaseze cu ajutorul unui cadru, mama ucigașului nu s-a putut apăra, potrivit acelorași surse locale.

„Este vorba de un bărbat de circa 55 de ani, din Icoana, care ieri dimineață a avut o divergență cu mama sa, pe care a agresat-o și, în jurul prânzului, bătrâna a murit.

Astăzi de dimineață ne-a parvenit rezultatul necropsiei și, potrivit acestuia, există legătura de cauzalitate. Bătrâna a fost lovită în mod repetat cu corpuri dure, dintre care un corp alungit. Victima are o torsiune a membrului superior drept, posibil o comprimare între planuri dure. Are și fracuri costale, deci a fost bătută în mod repetat”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța.

Potrivit autorităților locale, în familia Ciucescu erau certuri dese, toate generate de fiul celor doi bătrâni, pe fondul consumului de alcool. Dincolo de alcool, omul avea și probleme de natură psihiatrică, el fiind internat în câteva rânduri la un spital de specialitate.

„Certurile erau dese în această familie din cauza fiului care obișnuia să consume alcool. Pe fondul consumului de alcool ar fi fost și cearta de ieri, când fiul și-a bătut mama. La un anumit timp de la bătaie, femeia a murit. Cei doi bătrâni erau niște oameni onorabili. Noi, cei de la primărie, ne-am implicat cât am putut pentru a ajuta această familie. Pensia celor doi o primea fiica lor, care locuiește, cu familia ei, într-o altă casă. Deci, ea le lua pensia și îi îngrijea pe părinți, îi îngrijea bine. Problema era însă fiul lor care, iată, ieri a făcut ce a făcut. El avea și ceva probleme de sănătate și consumul de alcool i le accentua. De aceea a și fost internat de câteva ori la un spital psihiatric”, a spus primărița comunei, Gabriela-Mariana Ancuța.

Imediat după ce Parchetul Olt a primit rezultatul necropsiei, instituția a demarat o anchetă în acest caz. La această oră, autorul crimei este audiat de procurori.

______________________________

Nu mai puțin de șapte crime și o sinucidere au avut loc anul acesta în Olt. Sinucigașul este tot un criminal, care și-a pus capăt vieții după ce și-a măcelărit prietena și colega de muncă cu un cuțit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here