Un tânăr militar, ACCIDENTAT MORTAL. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Cosmin Duca, un militar de pe fregata Regele Ferdinand, a murit la doar 22 de ani, după ce ar fi traversat strada printr-un loc nepermis și a fost spulberat de o mașină în Constanța.

Șoferul care l-a accidentat mortal pe tânăr a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști, potrivit libertatea.ro.

„La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, in apropierea intersecției cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului.”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here