COLECTIV | Durerea unei mame: ”Dumnezeu a pus-o pe Ioana la adăpost de o țară care nu o merită”

Foto: b1.ro

Ioana Geambașu a murit la doar 18 ani. A supraviețuit incendiului din clubul Colectiv, dar a fost răpusă de o infecție pulmonară luată din spital. Mama sa povestește acum că singurele repere ale săptămânii pe care le mai are sunt zilele de sâmbătă, când se duce la mormântul Ioanei.

”Dacă e tot să aleg ceva bun din nenorocirea asta, mi se pare că Dumnezeu a pus-o pe Ioana la adăpost de o viață și o țară care nu o merită. Mă mir că m-a ales pe mine ca mamă. Sunt onorată că am avut un asemenea copil. Îmi e foarte dor de ea și nu știu ce să fac ca să merit reîntâlnirea, și eu sunt pe o orbită care se îndepărtează de momentul de acum 3 ani, mă agăț de viața de zi cu zi. E adevărat că pentru mine reperele săptămânii sunt zilele de sâmbătă, mă duc acolo unde odihnește, la Ghencea Militar, acum urmează moșii de iarnă, pe 10 voi face pomenirea, ea a adormit pe 16, viața noastră are alte repede și lunare și orare și…

Ce e frustrant e că în spitale se moare în continuare de infecții intraspitalicești, că decidenții noștri politici au alte priorități”, a declarat, pentru Digi24, Ruxandra Geambaşu, mama Ioanei.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here