Deputaţii PSD îl ameninţă pe Tudorel Toader: Dacă nu publică dovezile promise despre Augustin Lazăr, nu îl salvează de moţiunea simplă

Întârzierea lui Tudorel Toader de a prezenta dovada privind clasarea dată de Augustin Lazăr într-un dosar al preşedintelui Klaus Iohannis provoacă mari nemulţumiri în PSD.

Liviu Pleşoianu, unul dintre cei mai activi parlamentari PSD în atacuri la adresa justiţiei, l-a ameninţat public pe ministrul că nu se va opune în Camera Deputaţilor la moţiunea simplă depusă de PNL împotriva lui Tudorel Toader dacă acesta nu va prezenta dovezile.

„Cu toată dragostea, dacă nici în această dimineață nu își respectă cuvântul dat domnul Tudorel Toader (aseară ne-a zis că e „foarte obosit”), o să fiu și eu „foarte obosit” azi în plen și n-o să am deloc energia necesară pentru a apăsa pe buton la votul privind moțiunea simplă. Deja mă simt „foarte, foarte obosit”, a declarat Liviu Pleșoianu, conform stiripesurse.ro.

Chiar dacă va trece de testul moţiunii, Tudorel Toader tot nu e sigur că va rămâne în fruntea Ministerului Justiţiei deoarece numeroase voci din PSD doresc înlocuirea acestuia cu ocazia remanierii guvernamentale ce va avea loc săptămână viitoare.

De altfel, Tăriceanu este singurul care a declarat public că îl susţine pe ministru în ciuda protestelor lui Dragnea care a ţinut să sublineze că Toader se află pe un post asumat de PSD.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here