FOTO Accident TERIBIL în Olt, noaptea trecută. Trei tineri, de 16 și 18 ani, au ajuns cu traumatisme grave la spital

Trei tineri din Olt, de 16 și 18 ani, au ajuns la spital cu traumatisme grave, noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier major, petrecut la limita județelor Olt și Dolj, pe raza comunei Ianca.

Autoturismul era condus de un tânăr de 18 ani care nu deține permis și care, la un moment dat, a pierdut controlul asuptra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac.

La fața locului au intervenit pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și trei echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Olt și Dolj.

Impactul dintre autoturism și copac a fost atât de puternic, încât șoferul a rămas încarcerat în mașină, cu picioarele prinse sub bord.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei tineri. În urma accidentului, șoferul autoturismului, în vârstă de 18 ani, din comuna Ianca, a rămas încarcerat.

Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, tânărul având membrele inferioare blocate sub bordul autovehiculului.

Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fracturi la membrele inferioare, dureri toracice și lombare și a fost transportat la Spitalul Corabia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Celelalte două persoane aflate în autoturism, un tânăr, în vârstă de 18 ani și unul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ianca, au fost preluați, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier, de echipajele SAJ Dolj și transportați la Spitalul Dăbuleni.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here