Polițistul care și-a ucis fiul de trei ani și care, apoi, s-a sinucis, a lăsat un bilet de adio

Foto: cancan.ro

Marius Franţescu, polițistul care din tată model a ajuns să fie criminalul propriului fiu, a lăsat un bilet de adio halucinant. Vecinii bărbatului au povestit anchetatorilor că s-a auzit doar o singură împuşcătură, iar surse din anchetă spun că băiatul a fost găsit pe patul din dormitor într-un sac de folie. Ceea ce ar putea însemna că Marius Franțescu l-a sufocat pe micuţ şi apoi s-a împuşcat, el fiind găsit cu o rană la cap. Fosta soție a leșinat când a aflat drama petrecută.

Unul dintre procurorii care se ocupă de caz a dezvăluit în timpul unui interviu  Marius Franțescu și-a justificat “oarecum gestul” de a-și pune capăt zilelor la scurt timp după ce și-a asasinat fiul de doar trei anișori. În cadrul declarațiilor, procurorul a precizat că nu poate fi dezvăluit textul, pentru că e ceva ce ține de intimitatea persoanei.

“Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul”, a declarat procurorul despre conținutul biletului, potrivit observator.tv.

În dimineața de 3 octombrie, Alina și-a dus fiul, care avea 3 ani şi 7 luni, la tatăl lui, lăsându-i pe cei doi în apartamentul în care locuia Marius Franțescu. După câteva ore, femeia l-a sunat pe bărbat şi acesta nu a răspuns. Ea a insistat, s-a panicat şi a mers la apartamentul de pe strada Trandafirilor, din cartierul Eremia. Poliţistul la Crimă Organizată și copilul au fost găsiți morți în apartament, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here