Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt: „Nu cred că vor fi excluderi din partid”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, nu crede că vor exista excluderi din partid după Comitetul Executiv Naţional (CExN) care se desfăşoară, luni, la Palatul Parlamentului.

Marius Oprescu își bazează declarația pe maturitatea membrilor CExN, care ar face să accepte şi păreri care sunt altfel decât cele ale conducerii partidului.

„Eu cred că, azi, în Comitetul Executiv, membrii acestui for vor avea maturitatea să nu facă astfel de lucruri (excluderi – n.r.). Aşa cum am susţinut şi în alte rânduri, nu poţi să ai tot timpul aceleaşi puncte de vedere. Sunt oameni care au alte puncte de vedere vizavi de managementul şi conducerea actuală a partidului la nivel de ţară, iar noi, cei din Olt, suntem una dintre aceste organizaţii. Nu cred că vor avea loc astfel de excluderi în şedinţa partidului de astăzi”, a declarat, luni dimineață, Marius Oprescu.

Mai mulți lideri ai unor organizații județene, întruniţi duminică seara în Bucureşti, ar dori excluderea lui Adrian Ţuţuianu din partid, pentru a da un exemplu, în contextul apariţiei în presă a unor înregistrări din şedinţele PSD Dâmboviţa, în care Ţuţuianu îşi jignea diverşi colegi, inclusiv miniştri.

De asemenea, foarte aproape de a fi dat afară din PSD este şi Marian Neacşu, secretar general al partidului şi preşedinte PSD Ialomiţa. Lui i se alătură Ion Mocioalcă, preşedinte PSD Caraş-Severin, dar şi Ciprian Pandea, şeful PSD Călăraşi.

Toate aceste propuneri de excludere vor fi votate luni în Comitetul Executiv PSD, iar pentru ca ele să fie validate este nevoie de două treimi din voturile membrilor CEX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here