O asistentă medicală a murit după ce a intrat în comă la finalul turei de noapte

O asistentă medicală care a intrat în comă, în urmă cu câteva zile, la finalul turei de noapte la spitalul din Zimnicea, a murit duminică, la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti.

Femeia a fost internată în comă profundă, la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti, în 30 octombrie.

Colegii povestesc că, pe timpul gărzii, femeia a acuzat dureri de cap și chiar faptul că nu mai vede cu un ochi, iar spre ziuă, prezenta semne clare ale unei afecțiuni cerebrale grave. Ei spun că medicul de gardă de pe secție nu ar fi luat-o în seamă nici pe ea, nici pe colegele alertate de starea acesteia. Asistentele au cerut sprijinul medicului de gardă de pe Secția de Ginecologie, care a sunat imediat la Ambulanță.

Aflată deja în comă, asistenta a fost transferată la Spitalul Județean din Alexandria unde s-a stabilit că este vorba de un hematom intra-cranian. Din cauza stării critice, a fost transferată, în aceeași dimineață, la Institutul de boli cerebrovasculare din București.

Surse din spital declarau că familia asistentei Carmen Vătafu este foarte nemulţumită de faptul că personalul medical şi medicul de gardă nu au intervenit la timp pentru a o ajuta pe femeie.

Conducerea spitalului a declarat situația ca accident de muncă. Potrivit unor surse din spital, pe Secția de Interne, doar ea și o infirmieră aveau în grijă circa 50 de bolnavi.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here