Decizie de ULTIM MOMENT în cazul lui Florin Busuioc! Actorul, preluat de un ELICOPTER SMURD și adus DE URGENȚĂ în București

Sursa foto: b1.ro

Decizie de ultim moment în cazul actorului Florin Busuioc. Acesta a fost preluat, miercuri, de un elicopter SMURD și transferat la București.

Prezentatorul meteo va fi internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Actorul Florin Busuioc a fost operat marţi seara, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. „Busu“ a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări.

Actorul a suferit un infarct miocardic în jurul orei 21,15, după terminarea spectacolului. Le-a spus colegilor că nu mai poate să respire, a vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul.

Reprezentaţii Spitalului Judeţean Craiova au declarat, miercuri, că starea de sănătate a lui Florin Busuioc este gravă, dar stabilă.

“În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Cristiana Geormăneanu, pentru News.ro.

Aceasta a spus că Busuioc fusese acceptat pentru transfer la Institutul CC Iliescu din Bucureşti încă de marți noapte, dar nu s-a putut din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here