Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevărul despre întâlnirile șefului PSD cu directorul Tel Drum

După primele dezvăluiri RISE Project în dosarul #Teleormanleaks, Liviu Dragnea a declarat că nu s-a mai întâlnit cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani”. Documentele prezentate de jurnaliști, însă, demonstrează că Dragnea și Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani.

Șeful PSD a spus luni că nu s-a mai văzut sau nu a mai vorbit cu directorul general al firmei Tel Drum de „peste 10-15 ani”. De asemenea, el a negat orice legătură cu firma din Teleorman sau că firma i-a plătit ceva ce s-a realizat pe proprietatea lui din județ.

Documentele prezentat de RISE Project arată, însă, că Dragnea și Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, alături de alte 12 persoane, unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi.

Foto: RISE Project

Unul dintre documente este o autorizaţie de vânătoare colectivă emisă pe 4 ianuarie 2014 de Asociaţia de Vânătoare Turris Turnu Măgurele, pentru o partidă care a avut loc în aceeaşi zi.

Foto: RISE Project

La vânătoare a mai participat Costel Comana, fost patron al unei firme feroviare, care, în 2015, s-a sinucis într-un avion ce mergea din Brazilia în Costa Rica. Comana este cel care a cumpărat în 2009 de la Liviu Dragnea, cu 1 milion de euro, mai multe terenuri şi imobile.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here