Bărbatul care și-a abuzat fetița de 10 ani, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a abuzat sexual fetiţa în vârstă de zece ani a fost arestat preventiv, în urma deciziei judecătorilor de la Judecătoria Deva. Poliţiştii spun că fetiţa a fost abuzată timp de aproximativ un an şi nu doar câteva zile, cum s-a crezut iniţial.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, bărbatul suspectat că şi violat fetiţa de zece ani, în localitatea Burjuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce magistraţii Judecătoriei Deva au admis cererea procurorilor în acest caz.

Conform sursei citate, fetiţa a fost abuzată de tatăl său de aproximativ un an şi nu doar nouă zile, cum se crezuse iniţial.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că faptele reprobabile ar fi fost comise în decurs de mai bine de un an, bărbatul profitând de absenţa de la domiciliu a mamei minorei”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au demarat o anchetă, după ce mama unei fetiţe de zece ani din localitatea Burjuc, judeţul Hunedoara, a reclamat ca fiica ei ar fi fost violată de tatăl său în repetate rânduri.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara a început o anchetă în cazul fetiţei, iar inspectorii sociali au stabilit că nu se impune o măsură de protecţie faţă de copilă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here